Volg ons!

Bloemen winkels Curacao :: Bloemisten Curacao

Welkom bij Met Bloemen

Mijn creatieve brein kan niet wachten uw geliefde naasten wonende op het prachtige paradijs Curaçao in de bloemen te zetten, of misschien wel trouwplannen! Wat dacht u van trouwen bij een blauwe zee, wit strand en zon, zon, zon!

Mijn naam is Stef Hendriks, geboren in Nederland, waar ik destijds een opleiding heb genoten als meesterbinder in de bloemsierkunst. Vervolgens een aantal jaren ben gaan rondtrekken door voornamelijk Azië, om de herkomst van velen bloemen die ik verwerk te zien. Uiteindelijk gestrand op het prachtige Curaçao zo’n 15 jaren geleden.

Met Bloemen, voorheen genaamd Bloomings te Salina Galleries, al 15 jaar bekend op het eiland, nu gevestigd aan de Kaya Butuela 56, Grote Berg te Willemstad, Curaçao.

Bruidswerk,

Openingen,

Vieringen zoals verjaardag,

Jubileum,

Afscheid,

Of gewoon om iemand te bedanken, te verrassen of te verwennen!

Het is ook mogelijk om een foto te sturen en vanuit daar te werken.

Ook voor zakelijke aangelegenheden kun je bij Met Bloemen terecht, bijvoorbeeld verjaardagen, jubilarissen of een leuk bloemstuk voor op de balie!

Wat mag ik voor u maken?

Met Bloemen, voorheen Bloomings, is al 15 jaar bekend op het eiland. Graag kijk ik uit naar uw bestelling die met veel passie en liefde gemaakt wordt! 


Madeira Garden Center Curacao is gevestigd aan de Wiriweg 30 Curacao. Ons enthousiaste team heeft een grote passie voor bloemen en planten. Zij adviseren u dan ook graag over onze kwaliteitsproducten. Service aan onze klanten staat daarbij bovenaan. U bent bij ons altijd gegarandeerd van verse bloemen en planten. Natuurlijk hebben we een eigen bezorgdienst. Bezorgen van boeketten is geen probleem. Wij verzenden door heel Curacao . De juiste verpakking zorgt ervoor dat de bloemen en/of planten in prima staat bij de geadresseerde worden afgeleverd, Natuurlijk kunt u bij ons ook binnenkort online bloemen bestellen. Naast bloemen en planten bieden wij onze klanten ook een groot aantal andere producten.

Elke dag verse bloemen bij onze bloemenwinkel. In ons assortiment hebben wij ook diverse tuinplanten. Ook diverse binnenplanten en – potten in ons assortiment. Bij Madiera Garden Center Curacao hebben wij regelmatig diverse aanbiedingen.

Altijd een uitgebreid assortiment boeketten klaar, vele verschillende kleuren en variëteiten. Diverse structuurboeketten, op bestelling naar eigen wens samen te stellen.

 

Verstuur een vakantie vanaf uw vakantieadres naar de thuisblijvers. 

Omdat ze bijvoorbeeld de plantjes, of een huisdier hebben verzorgd. Leuke verrassing!

Vakantiegroet met bloemen

Stuur een mooi boeket bloemen als vakantiegroet naar het buitenland

Laat een mooi boeket bezorgen vanaf het vakantieadres naar de jarige thuisblijver.

 

 

 

Madeira Garden Center Curacao

Wiriweg 30, Sta. Rosa (599-9) 767-2944

Bezoek ook onze website  www.madeiragarden.com