Volg ons!
  • ★★★★★ At Sea Curaçao  Fun Boat Trips & Exclusive Sailing Charters

  • ★★★★★ Adrenaline Tours Curacao 

  • Windsurfing Klein Curacao

Watersports Curacao / Caribbean

Luxe Zeil Charters in de Caribbean►

Transmark Zeilen ► is een professioneel bedrijf geboren uit het enthousiasme voor het zeilen. Wij bieden spectaculaire zeilvakanties in het Caribisch gebied. Onze Charter vertegenwoordiger is gevestigd op Curaçao en St. Maarten, alwaar we gezinnen, koppels en kleine groepen verwelkomen de gasten aan boord van onze goed onderhouden jacht verwelkomen. Wij bieden een fantastische zeilvakanties, charter opties voor ervaren en onervaren zeilers. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen zeilen, actieve snorkelling- duikexcursies of voor een speciale gelegenheid te vieren, ons team zal het voor u organiseren.

 

Kayak & Snorkeling Tours ►

Curacao Charter Fishing & Boat Trips  BlueFinn 

Catch wahoo, barracuda, tuna and even blue marlins. Curacao's waters are perfect for fishing. With our local knowledge of the best fishing grounds we guarantee a great day on the water.

The half-day fishing trip includes bait & tackle, water soft drinks and snacks.

Klein Curacao" which stands for little/small Curacao is just a boat trip away. Book a trip with friends or family to this small paradise. This full day trip aboard the 75ft Catamaran "Black & White" is an all inclusive. Snorkel gear, lunch and beverages. 

What to expect? Step a board at Jan Thiel Beach at 8:30 am. We arrive at Klein Curacao around 10:00 am. Swim snorkel explore or just chillout on the beach. A delicious BBQ gets served at 12.30. We hoist sails at 15.00 for our sailing adventure back to Jan Thiel.This is also the start for our famous Captains Happy Hour.

Dolfijnen... de gratie en schoonheid van hun vorm en bewegingen ontroert ons. Hun speelsheid en nieuwsgierige aard charmeert ons. Hun ingebouwde glimlach amuseert ons. Als sinds de oudheid hebben we het verlangen om hen te begrijpen en dit heeft geleid tot een rijkdom aan mythen en legendes. Maar wat is nu de realiteit van dolfijnen? Geef toe aan je nieuwsgierigheid en laat de intieme en informatieve programma's van de Dolphin Academy de waarheid over deze geweldige dieren onthullen. Een waarheid die fascinerender is dan fictie ooit voor mogelijk had gehouden!

 

Het Oostpunt van Curaçao biedt de meest gezonde, ongerepte koraalriffen op Curaçao. Zelden zie je zo’n grote verscheidenheid aan gezonde koralen. Dit gebied is nog in ongerepte staat en er wordt hier weinig gedoken.  Oostpunt is alleen bereikbaar per boot.

Wij bieden een 2-tank duiktrip (2 duiken – voor gecerticiceerde duikers).

Max. Pass 14 LEES MEER ►

 

Dive Center Scuba Do ►

Scuba Do is een 5-sterren duikcentrum, gelegen op een toplocatie. Het centrum is namelijk gevestigd aan het water van de Jan Thiel Baai die te boek staat als één van de mooiste baaien van Curaçao. Behalve onder water is het er ook boven water goed uit te houden, want het duikcentrum beschikt over een gezellig groot terras. Vanuit de hangmatten op het terras kun je tropische vissen in de meest exotische kleuren voorbij zien zwemmen.

Duiken : Waterside Apartments ligt aan Slangenbaai. Deze naam verwijst niet naar slangen, maar naar het grote aantal murenen en alen. Slangenbaai is een van de mooiste duikstekken op Curacao, en dit vlak voor de deur!

Met meer dan 60 gemakkelijk bereikbare kantduik-locaties is Curaçao een super attractief duikparadijs.
Tanks staan dagelijks ter uwer beschikking en lood is aanwezig. Kijk ook naar onze Dive & Drive packages.

Onder de buitendouche kunt U zich afspoelen en voor uw duik-en snorkelmateriaal is er een spoelbak voorzien. Er is een gearbox om Uw materiaal te laten drogen en te stockeren.

Op aanvraag worden gidsduiken georganiseerd, alsook complete duikcursussen. Dit doen wij in samenwerking met enkele duikscholen.
Bootduiken kunnen ook georganiseerd worden op aanvraag.

Vanaf het strandje vlak voor de deur, heeft u .... Lees Meer ►  SPECIALS           

Watersports Caribbean, Watersport Aruba  Watersport Bonaire en Watersports Curacao Caribbean

 

 

Something to Celebrate?

PRIVATE BOAT CHARTER

You can charter our boat for a fun trip where ever you wish to go nearby the Curacao Spanish waters! These charters are available from only $299,- (first 2 hours).

Half-day charters are available from $499,- including unlimited softdrinks. Full day charters are priced from $899,-. BBQ and alcoholic beverages are charged separately, prices based on the amount of passengers.

 

 

Goede voorbereiding

Het water op Curaçao is kristalhelder en heeft een aangename temperatuur, een wetsuit is dus niet nodig. Het is overigens wel aan te raden om niet alleen te gaan snorkelen. Evenals bij sportduiken kun je het beste met een buddy te water gaan. Er kan namelijk altijd een medisch probleem optreden, bijvoorbeeld een verlammende krampaanval. Zelfs de meest ervaren zwemmer, snorkelaar of duiker komt dan in grote problemen. Een buddy kan dan van levensbelang zijn.

De immer aanwezige zon op Curaçao is één van de redenen waarom mensen massaal naar het eiland togen. De temperatuur op Curaçao is altijd rond de dertig graden Celsius, echter door de immer aanwezige passaatwinden voelt het erg aangenaam. Maar daar schuilt ook een gevaar. Een onbeschermde huid kan snel verbranden zonder dat je daar in eerste instantie erg in hebt. Het is daarom belangrijk om de huid goed voor te bereiden als je de zon in gaat, óók als je gaat snorkelen.

Als je aan het snorkelen bent kan de zon zijn stralen doorlopend afvuren op een onbedekte rug. Een rug die ook nog eens bij tijd en wijle een laagje water over zich heen krijgt, hetgeen een versnelling aan het verbrandingsproces geeft. Het is daarom belangrijk om de rug en ledematen goed in te smeren met een waterafstotende zonnebrandcrème of T-shirt te dragen als je te water gaat om te snorkelen.

 

Dive & Drive Specials  van Waterside Apartments

2p – 1 week : 7d/ 6N – 6d auto – 1 week duiken 2p 899,-euro*
1 Week overnachting voor 2 personen in een studio, een huurauto voor de hele periode en 1 week ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

2p – 2 week : 14d/ 13N – 13d auto – 2 weken duiken 2p 1949,-euro*
2 Weken overnachting voor 2 personen  in een studio, een huurauto voor de hele periode en 2 weken  ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

4p – 1 week : 7d/ 6N – 6d auto – 1 week duiken 4p 1399,-euro*
1 Week overnachting voor 4 personen in een 2 slaapkamer appartement , een huurauto voor de hele periode en 1 week ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

4p – 2 week : 14d/ 13N – 13d auto – 2 weken duiken 4p 2949,-euro*
2 Weken overnachting voor 4 personen in een 2 slaapkamer appartement , een huurauto voor de hele periode en 2 weken ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

*Prijzen zijn exclusief 7% belasting

 

 

Deze watersport Activiteiten kunt u rechtstreeks boeken, of u kunt onderstaand formulier invullen.

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u rechtstreeks contact dan kunt u ons bellen.

Do you have questions? Please fill out the form below.
We will then contact you as soon as possible.
Would you direct contact you can call us.