Volg ons!

DENTIST CURACAO TANDARTS CURACAO

DENTIST CURACAO TANDARTS CURACAO

 

 

 

 

Sinds 1989 ontwikkelt Myofunctional Research Co (MRC) beugels welke een meer effectieve optie zijn voor opgroeiende kinderen met orthodontische problemen. De beugels zijn niet alleen ontworpen om tanden recht te zetten, maar behandelen ook de onderliggende oorzaken van scheve tanden door verkeerde mondgewoonten zoals mondademen, tongpersen en verkeerde slikgewoontes te corrigeren.

In tegenstelling tot onze traditionele orthodontiebehandelingen, is het belangrijkste doel van MRC om rechte tanden te krijgen, vaak zonder de noodzaak van een vaste beugel of retentie. Het behandelen van de oorzaken van scheve tanden verbetert de algehele gezondheid.

Bang voor de Tandarts

Ben je bang voor de tandarts? Dan ben je niet de enige. Ongeveer een kwart van alle Mensen heeft in meer of mindere mate angst om naar de tandarts te gaan. Sommigen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet naar de tandarts durven. Patiënten met angst voor de tandarts kunnen bij ons worden behandeld door onze speciale angsttandarts.

Angsttandarts Curacao

De angsttandarts Curacao heeft ervaring met extreem angstige patiënten. Hij neemt de tijd om je op jouw gemak te stellen en legt uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Indien nodig kan de angsttandarts gebruik maken van kalmerende middelen, zodat je meer ontspannen bent tijdens de behandeling.

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat wil iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature zulke witte tanden. Met een bleekbehandeling kunnen tanden witter worden gemaakt. Er zijn verschillende methoden om jouw tanden witter te maken. Een bleekbehandeling kan in de tandartsenpraktijk plaatsvinden, maar je kunt jouw tanden ook zelf thuis bleken.

TANDEN BLEKEN CURACAO

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat wil iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature zulke witte tanden. Met een bleekbehandeling kunnen tanden witter worden gemaakt. Er zijn verschillende methoden om jouw tanden witter te maken. Een bleekbehandeling kan....Lees meer