Volg ons!

Bakeries Curacao Bakkerijen Curacao

 

 

 

Voor onze winkel vind u een heerlijk terras waar u kunt genieten van een vers broodje of iets anders lekkers uit onze winkel.

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website en in onze winkel met een groot assortiment aan heerlijke en verse producten.

Afspraak is afspraak,wij bezorgen op de afgesproken tijd en plaats om het u gemakkelijk te maken.met daaronder een " bestel" knop.

 

Vreugdenhil is al jaren een begrip op Curacao als supermarkt. Dagelijks  voorzien wij de mensen op Curacao van verse producten. Het team van Vreugdenhil is dan ook zeer gemotiveerd om er alles aan te doen om u te voorzien van verse melk, yogurt, kaas, brood en gebak.

Omdat wij zelf onze eigen bakkers onder dak hebben, bent u verzekerd van vers brood en gebak. Daarnaast hebben wij ook onze eigen ambachtelijke slagerij in huis. Vreugdenhil heeft het motto: alles moet vers zijn bij supermarkt Vreugdenhil. Vreugdenhil heeft een zeer uitgebreide zuivel afdeling wat dagelijks ververst word. Elke dag verse melk, yogurt, kaas, vla enz.

Door de ruime opzet van onze supermarkt kunt u ook als het druk is rustig winkelen. Wij hebben ruime en overzichtelijke winkelpaden, zodat u rustig op u eigen tempo de juiste producten kunt vinden. Boven elk winkelpad hangen de borden wat u in het winkelpad aantreft. Op deze manier hoeft u niet lang te zoeken voor het product wat u zoekt. Mocht u toch iets niet kunnen vinden, vraag aan één van de medewekers van Vreugenhil en zij zullen u begeleiden naar het product wat u zoekt.