Volg ons!

HUUR AUTO CURACAO

Een Voordelige Auto huren op Curacao

Een vakantie op Curacao is al duur genoeg. Daarom wil Huurauto Curacao het huren van een auto op Curacao zo goedkoop mogelijk maken. Wij hanteren zeer scherpe tarieven, maar bieden daarvoor wel de nieuwste auto’s op Curacao en de volle service die verwacht mag worden. Zelfs meer dan dat! Maar dan voor een voordelige huurauto! Wij werken vanuit Jan Thiel Curacao en leveren gratis uw huur auto Curacao en halen deze weer gratis op. Wilt u een tweede bestuurder, dat is geen probleem, deze is zelfs gratis meeverzekerd. In Jan Thiel Curacao zijn wij de goedkoopste aanbieder van nieuwe huur auto’s Curacao met allrisk verzekering welke bij de prijs inbegrepen is.

Uw huurauto Curacao wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw Curacao vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

Autoverhuur curaçao

Op Curaçao verhuren wij auto’s van het merk Hyundai van bouwjaar 2015 of nieuwer. Uw auto wordt gratis geleverd en weer opgehaald op het grootste gedeelte van Curacao. Wij werken vanuit Jan Thiel en zijn in Jan Thiel de goedkoopste aanbieder met nieuwe auto’s, verzekeringen inbegrepen en onze haal- en brengservice. Alle auto’s worden verhuurd inclusief de allrisk verzekering. Ook inzittenden zijn hierbij verzekerd , de auto is tegen diefstal verzekerd en een extra bestuurder is kosteloos meeverzekerd. Dit betekent dat de prijs die u ziet, de prijs is die u betaalt. Als u bij ons een auto huurt zijn er geen onvoorziene kosten. Boek uw auto direct online!

 

Verkeersregels op Curaçao

 

  • Het gebruik van veiligheidsgordels is verplicht op Curaçao
  • De snelheidslimiet binnen de bebouwde kom is 40 km/h
  • De snelheidslimiet buiten de bebouwde kom is 60 km/h tenzij anders aangegeven
  • Op T-splitsingen heeft het recht doorgaande verkeer voorrang
  • Rotondes hebben ieder hun eigen voorrangsregels, let goed op de verkeersborden en op het overige verkeer.
  • Bij regen zijn de wegen op Curaçao extreem glad, pas uw snelheid hier op aan
  • Weggebruikers kunnen onverwachts hard remmen, houd voldoende afstand van de auto voor u.
  • Laat niets achter in de auto, om zo diefstal te voorkomen
  • In geval van schade mag u de auto in geen enkel geval verplaatsen. U belt direct de verhuurder op en de Curaçao Road Service +599 9 747 1333 of 199.
  • Een tip van de verhuurder: ‘iedereen heeft voorrang, behalve jij’

 

 

Even rustig bijkomen van de lange reis, geen zin om je huurauto op te moeten halen bij een vestiging ver van je verblijf? Geen zorgen, want Booking Cars Curacao levert GRATIS je auto bij jou voor de deur van het verblijf. 

Sinds augustus 2017 hebben geen vier, maar vijf modellen huurauto's aan te bieden. De Hyundai Grand i10 sedan is nieuw in het wagenpark. Een auto die ruimer is dan de Hyundai Grand i10 hatchback. Het is een erg comfortabele auto voor bijvoorbeeld een gezin tot vijf personen. Ook aan de veiligheid van de kinderen wordt gedacht, een kinderstoeltje of zitverhoger behoort tot de mogelijkheden bij de auto te ontvangen. 

Jou vakantie op Curacao maken tot een onvergetelijke en zorgeloze vakantie, dat is onze visie. Heerlijk rondrijden in een auto van 2015 of nieuwer met allrisk verzekering en de mogelijkheid tot het volledig afkopen van je eigen risico. Het unieke van dit bedrijf is dat de huurauto bij je vakantie verblijf geleverd wordt. Geen zorgen dus van ophalen van de huurauto of mee naar een kantoor. Alles wordt ter plekke bij de klant geregeld. Naast het gemak te beschikken over een huurauto, zijn er ook kortingen te krijgen op verschillende activiteiten op Curacao als je klant bent.

Bij levering van de auto worden de voorwaarden met je doorgenomen en na een rondje om de auto te hebben gelopen om deze te controleren op schade kun je heerlijk op pad met jou huurauto. 

De auto's zijn van bouwjaar 2015 of nieuwer en zijn allemaal allrisk verzekerd. Geen bijkomende kosten voor extra verzekeringen dus. 

Boek/ reserveer/ vraag informatie met het formulier huurauto curacao. 

Hier vindt u een overzicht van de auto’s welke wij u aan kunnen bieden. Allen economisch in verbruik. We bieden nieuwe auto’s voor elk budget. Wilt u om de kosten denken, maar wel zonder zorgen rondrijden, dan is de Hyundai Eon zeer geschikt voor u. De Hyundai Eon is handgeschakeld.

Uw huurauto wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

Rijdt u liever met iets meer luxe dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de  Hyundai i10 of de Hyundai Grand i10. De Hyundai i10 hebben wij zowel handgeschakeld als automaat voor u. De Hyundai Grand i10 is automaat.

De Hyundai Accent hebben wij als automaat beschikbaar. Een ruime sedan met een krachtigere motor dan de andere auto’s. Een gezin van vijf past perfect in deze auto. Bent u een lange bestuurder, dan zal de Accent of de Grand i10 uw voorkeur hebben.

Nu kan het zo zijn dat u met een groter gezelschap bent en graag meerdere auto’s huurt. Of u wilt een of meerdere auto’s voor langere termijn huren. In dat geval is het verstandig even contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om in uw wensen tegemoet te komen.

Zit de huurauto voor u er niet bij, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u in dat geval ook aan een grotere auto helpen van een van onze collega verhuurders. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en eerlijke bedrijven samen en zijn hierin zeer selectief.