Volg ons!

Beleef Curaçao appartementen

 

 

Welkom/Bon Bini bij 'beleef Curaçao appartementen' 

Wie zijn wij?

Jessica de Bruijn en Walter van Gulik. Beiden zijn we opgegroeid in Bodegraven (Zuid Holland). Walter heeft ervaring in de horeca en heeft 10 jaar lang een eigen restaurant en café gerund. Jessica heeft met succes de opleidingen Hotelschool en Event Management gevolgd. Na jaren van dromen om op Curaçao een eigen zaak te starten, besloten we in 2013 op zoek te gaan naar een mooi complex om 

appartementen te verhuren. In 2015 is dit ons dan ook gelukt. Met heel veel plezier zorgen wij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie ervaren. 

Een kleinschalig resort in de wijk Cas Grandi (Jan Thiel), met mooie vakantie appartementen op Curaçao. Een paradijs om heerlijk van je welverdiende vakantie te genieten. De appartementen en het complex zijn geschikt voor zowel tweetallen, als voor gezinnen en groepen. Een goed betaalbare vakantie op één van de mooiste plekjes van Dushi Kòrsou. Wil je lekker eten, relaxen, genieten en ontmoeten, het kan zowel op het resort als op de bekende hotspots. De stranden, barretjes, restaurants en Willemstad liggen namelijk op steenworp afstand. Wij kunnen u een welkomstontbijt aanbieden tegen een vergoeding van € 8,50.

 

beleef Curaçao appartementen

Beleef Curaçao appartementen is een villa met 3 appartementen op de begane grond, een los staande studio en een woonhuis op de bovenverdieping. Op deze bovenverdieping wonen wij zelf.

We beschikken over een buitenbar met barbecue. Een privézwembad (ook met bar) en meerdere ligbedden. Alle appartementen hebben buiten een eigen zitje. Binnen de muren en achter het elektronische hek is er voldoende parkeergelegenheid.

Ligging

beleef Curaçao appartementen ligt op slechts 30 minuten rijden van vliegveld Hato, in de wijk Cas Grandi. Door de hoge ligging met een heerlijke passaatwind, is het uitzicht geweldig en weids te noemen. Het strand van Jan Thiel ligt op nog geen 5 minuten rijden. “Mambo beach" is te bereiken binnen 10 minuten en het centrum van Willemstad in slechts 15 minuten.

 

Vervoer

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee met een lengte van ongeveer 61 kilometer en een breedte variërend tussen de 4 en 14 kilometer. Wij adviseren iedereen een auto te huren ondanks dat het eiland relatief klein is. Ook het feit dat er bijna geen voet- en fietspaden zijn, de temperatuur hoog is en Curaçao een eiland met heuvels is, is een auto toch echt een must. Als u wilt regelen wij een huurauto voor u.

 

Groepen

Wilt u in groepsverband (maximaal 12 personen) vakantie vieren op Curaçao dan is beleef Curaçao appartementen de ideale locatie. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u gebruik van meerdere appartementen. In overleg zijn alle combinaties mogelijk. Wanneer u alle appartementen huurt heeft u dus de gehele begane grond van de villa, met zwembad en bar tot uw beschikking.

 

Overige informatie

beleef Curaçao appartementen biedt niet standaard ontbijt aan, maar kan voor u een welkomstontbijt aanbieden voor € 8,50 p/p. Alle appartementen zijn overigens voorzien van een kitchenette met koelkast.

Ook bieden wij trips aan om het eiland te verkennen. Wilt u strak witte stranden, geweldige landhuizen, mooie natuurparken of de rotsachtige noordkust van Curaçao zien, vraag ons dan naar de mogelijkheden en kosten. Deze kosten hangen natuurlijk af van duur, aantal personen en of u hier wel of geen lunch bij wilt hebben.

 

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met onderstaand formulier kunt u ook vragen naar beschikbaarheid of reserveren

Do you have questions? Please fill out the form below.
We will then contact you as soon as possible.
Would you direct contact you can call us.