Volg ons!

Autoverhuur Curacao

 

 

Een Voordelige Auto huren op Curacao

Een vakantie op Curacao is al duur genoeg. Daarom willen wij het huren van een auto zo goedkoop mogelijk maken. Wij hanteren zeer scherpe tarieven, maar bieden daarvoor wel de nieuwste auto’s en de volle service die verwacht mag worden. Zelfs meer dan dat! Maar dan voor een voordelige huurauto! Wij werken vanuit Jan Thiel en leveren gratis uw auto en halen deze weer gratis op. Wilt u een tweede bestuurder, dat is geen probleem, deze is zelfs gratis meeverzekerd. In Jan Thiel zijn wij de goedkoopste aanbieder van nieuwe auto’s met allrisk verzekering welke bij de prijs inbegrepen is.

Uw huurauto wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

https://bookingcarscuracao.com

Op Curaçao verhuren wij auto’s van het merk Hyundai van bouwjaar 2015 of nieuwer. Uw auto wordt gratis geleverd en weer opgehaald op het grootste gedeelte van Curacao. Wij werken vanuit Jan Thiel en zijn in Jan Thiel de goedkoopste aanbieder met nieuwe auto’s, verzekeringen inbegrepen en onze haal- en brengservice. Alle auto’s worden verhuurd inclusief de allrisk verzekering. Ook inzittenden zijn hierbij verzekerd , de auto is tegen diefstal verzekerd en een extra bestuurder is kosteloos meeverzekerd. Dit betekent dat de prijs die u ziet, de prijs is die u betaalt. Als u bij ons een auto huurt zijn er geen onvoorziene kosten. Boek uw auto direct online!

Verkeersregels op Curaçao

  • Het gebruik van veiligheidsgordels is verplicht op Curaçao
  • De snelheidslimiet binnen de bebouwde kom is 40 km/h
  • De snelheidslimiet buiten de bebouwde kom is 60 km/h tenzij anders aangegeven
  • Op T-splitsingen heeft het recht doorgaande verkeer voorrang
  • Rotondes hebben ieder hun eigen voorrangsregels, let goed op de verkeersborden en op het overige verkeer.
  • Bij regen zijn de wegen op Curaçao extreem glad, pas uw snelheid hier op aan
  • Weggebruikers kunnen onverwachts hard remmen, houd voldoende afstand van de auto voor u.
  • Laat niets achter in de auto, om zo diefstal te voorkomen
  • In geval van schade mag u de auto in geen enkel geval verplaatsen. U belt direct de verhuurder op en de Curaçao Road Service +599 9 747 1333 of 199.
  • Een tip van de verhuurder: ‘iedereen heeft voorrang, behalve jij’

 

Even rustig bijkomen van de lange reis, geen zin om je huurauto op te moeten halen bij een vestiging ver van je verblijf? Geen zorgen want wij leveren GRATIS je auto bij jou voor de deur van het verblijf. 

Ook aan de veiligheid van de kinderen wordt gedacht, een kinderstoeltje of zitverhoger behoort tot de mogelijkheden bij de auto te ontvangen. 

Heerlijk rondrijden in een auto van 2017 of nieuwer met allrisk verzekering en de mogelijkheid tot het volledig afkopen van je eigen risico. Het unieke van dit bedrijf is dat de huurauto bij je vakantie verblijf geleverd wordt. Geen zorgen dus van ophalen van de huurauto of mee naar een kantoor. Alles wordt ter plekke bij de klant geregeld. Naast het gemak te beschikken over een huurauto, zijn er ook kortingen te krijgen op verschillende activiteiten op Curacao als je klant bent.

Bij levering van de auto worden de voorwaarden met je doorgenomen en na een rondje om de auto te hebben gelopen om deze te controleren op schade kun je heerlijk op pad met jou huurauto. 

De auto's zijn van bouwjaar 2017 of nieuwer en zijn allemaal allrisk verzekerd. Geen bijkomende kosten voor extra verzekeringen dus. 

Boek gemakkelijk en vul het contact formulier in voor uw Huurauto Curacao ►

 

https://bookingcarscuracao.com​

 

Hier vindt u een overzicht van de auto’s welke wij u aan kunnen bieden. Allen economisch in verbruik. We bieden nieuwe auto’s voor elk budget. Wilt u om de kosten denken, maar wel zonder zorgen rondrijden, dan is de Hyundai Eon zeer geschikt voor u. De Hyundai Eon is handgeschakeld.

Uw huurauto wordt bij u voor de deur afgeleverd, want wat is er nu prettiger dan uw vakantie zorgeloos te beginnen en niet op pad te hoeven voor de door u gehuurde auto. Auto’s verhuren op het prachtige eiland Curaçao doen wij met een lach. En wij doen er alles aan om uw vakantie tot een zorgeloze super vakantie te maken!

Nu kan het zo zijn dat u met een groter gezelschap bent en graag meerdere auto’s huurt. Of u wilt een of meerdere auto’s voor langere termijn huren. In dat geval is het verstandig even contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om in uw wensen tegemoet te komen.

Zit de huurauto voor u er niet bij, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u in dat geval ook aan een grotere auto helpen van een van onze collega verhuurders. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en eerlijke bedrijven samen en zijn hierin zeer selectief.