Volg ons!
  • Makelaaars Caribbean

MAKELAAR CURACAO

ONAFHANKELIJK EN GRATIS MET MEER DAN 12 JAAR ERVARING OP CURACAO. DE BESTE DEALS EN DE MEESTE KORTINGEN. 

U HOEFT NIET VERDER TE ZOEKEN. HET VAKANTIE MAKELAAR CURACAO TEAM LEVERT GRATIS MAATWERK VOOR DE MOOISTE VAKANTIES OP CURACAO. 

Als u van plan bent om op vakantie te gaan naar Curacao, dan is dit de pagina die u zoekt, en veel geld kan opleveren/ besparen. Wij zijn een Gratis dienst, en berekenen geen courtage of commissies.

Alles wat u moet doen is een email sturen naar ons, en dan zal ons team ervoor zorgen dat u de juiste accommodatie krijgt tegen de beste prijs. Of u nou een Hotel, Appartement, een Villa wilt huren, of wil verblijven in een Bed & Breakfast op Curacao, wij hebben de beste accommodaties tegen de scherpste prijzen met de meeste aanbiedingen. Waarom teveel betalen, als u op vakantie wilt naar Curacao. Aanmelden

Wij adviseren u om een Auto te huren op Curacao, en ons team zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt bij een autoverhuur bedrijf. Zodra u op Curacao komt staat u auto klaar. 

Wilt u een lokale gids om de mooiste plekjes op Curacao te zien. Onze gids op Curacao brengt u naar de mooiste plekjes op Curacao. Meer info mail naar info@makelaar-curacao.com

Wilt u gaan Duiken op Curacao? Wij zorgen dat u de beste aanbieding krijgt bij de beste duikscholen. 

Wilt u een dagje zeilen op de Caribische zee, of wilt u rond zeilen in de Caribbean? Wij hebben voor u de beste charter bedrijven op Curacao. 

Wilt u mee met een Boat trip op Curacao of wilt u naar Dolphin Academy? Wij zorgen ervoor dat u korting krijgt voor de activiteiten, bezienswaardigheden, eiland tours. U kunt ook kijken op de pagina korting.curacao-info.com .  

 

Alles wat wij van u nodig hebben is: 

--Wanneer wilt u op Vakantie naar Curacao? 

--Met hoeveel personen komt u naar Curacao?

--Wat voor soort accommodatie op Curacao heeft u voorkeur? 

--Heeft u ook een aanbieding nodig voor een vliegticket? 

--Voorkeur auto die wilt u huren?

--Maak uw wensen kenbaar, en ons vakantie makelaar curacao team zoekt voor u de beste deals.

 

Dus alles wat u moet doen is een email sturen naar: info@makelaar-curacao.com   met de info, en wij gaan voor u op zoek om u de mooiste vakantie te bezorgen tegen de scherpste prijs. LEES MEER

 

Een compleet winkelcentum met een appartement die gebouwd is in 2009 wordt te koop aangeboden. Fotos 

Het Object ( Joy Gallery bouwjaar 2009) staat op een hoekperceel en is aan de straatzijden voorzien van een galerij.

 

De gehele mall staat op 1188  m² eigen grond. Het Winkelcentum bevindt zich in een volgebouwde woonwijk, en is in zeer goede staat.

De ruimtes zijn voorzien van alarm installaties.

Het object is zowel geschikt voor kantoorruimte als winkelruimte. Voor het L-vormige pand bevinden zich geasfalteerde parkeerplaatsen.

Elke Unit heeft zijn eigen elektra en water aansluiting / meters.

Het appartement bestaat uit: Overdekt voorterras, woonkamer, keuken, eetkamer, gang, twee slaapkamers met inbouwkasten en een bad-/ toiletkamer. 

Het appartement heeft een eigen ingang. 

Aangrenzend: Diverse kantoor-,studio-, en werkruimten en toiletten en berging. Achter het pand bevindt zich een vrijstaande opstal.

Aan de voor/ straatzijde van het object bevinden zich genoeg parkeerplaatsen.

Het winkelcentrum ligt op een zeer gunstige plek op het eiland, en vlak bij de bekende supermarkt Vreugdenhil. Voor een meer foto´s klik hier

De grootste, onafhankelijke vastgoed website voor makelaar en particulier!

AT Home Curaçao is de gratis onafhankelijke woning website van Curaçao. Op de site vindt u het totale overzicht van alle te koop en te huur staande huizen, appartementen, villa’s, grond en bedrijfsobjecten. In een aparte sectie op de website treft u een overzicht van al het vakantie verhuur aanbod. Via de site kunt u zeer eenvoudig zoeken op diverse criteria zoals: prijs, soort object, wijk-omgeving etc. Uniek voor Curacao: Door het invullen van de mail alert ontvangt u bij elke nieuw aanbod een automatische melding van het object uit uw selectiekeuze. De gratis huizensite van Curacao: www.athomecuracao.nl is er voor makelaars en particulieren.

Het toevoegen van uw woning of ander object is zeer eenvoudig. In een paar klikken voegt u snel uw villa, huis, woning, appartement, kavel of bedrijfspand toe. Compleet met foto’s en uitgebreide omschrijving, en uiteraard gratis. Heeft u een vakatie villa of vakantie appartement in de verhuur meld u dan ook gratis aan en wordt direct zeer goed gevonden op alle belangrijke zoekmachines .

Door de unieke zoekmachine optimalisatie wordt elk afzonderlijk object wereldwijd, moeiteloos  gevonden. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden of uploaden van uw huis ?  Wij helpen u graag! Neem even contact op per mail of per telefoon. Bent u niet in het bezit van een computer? kom dan langs met alle gegevens en wij plaatsen uw object snel en gratis.

Extra aandacht om uw woning, villa of bouwgrond te verkopen? Dat kan! Neem deel aan ons Exclusief! programma

At Home Curaçao Intermediair b.v.
Caracasbaaiweg 202
Willemstad, Curacao
sales@athomecuracao.com
www.athomecuraca.com
Kantoor Curacao; + 5999 788 4663
Mobiel: +5999 512 42 74
Kantoor NL; + 31 (0)76-571 66 67

Voor al onze deelname voorwaarden verwijzen wij u graag naar het desbetreffende gedeelte op onze site.